Nemme madpandekager til madpakken

Af: Fit&Sund Diætist
4 stk

Ingredienser

  • 4 fuldkornspandekager
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. fromage frais 0,2%
  • 3 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 125 g broccoli
  • Olivenolie til stegning.

Sådan gør du:

  1. Hæld vandet fra kidneybønnerne, og skyl dem grundigt.
  2. Blend bønnerne med hvidløg og fromage frais til en glat smørbar bønnepasta.
  3. Skær grøntsagerne i små stykker, og steg dem på panden i lidt olivenolie, til de har den mørhed, du ønsker.
  4. Smør bønnepasta som en stribe midt på de 4 madpandekager.
  5. Fordel fyldet ovenpå og rul pandekagerne sammen.

Pandekagerne egner sig godt til madpakken eller som kold aftensmad.


Tilbage til oversigt